Oaie la oala

Printeaza

Oaie la oala

Oaie la oala

Ingrediente:

  • 1,5 carne taiata in bucatele
  • un sfert de pahar cu ulei de masline
  • un morcov mic
  • doua rosi
  • 3 catei usturoi (2 intregi si unu zdrobit)
  • o telina mica
  • sare
  • piper
  • oregano
  • boia
  • rozmarin
  • o jumatate de litru de vin alb sec
  • doua cani de apa

 

Mod de preparare:

Rumeneste usturoiul intreg in uleiul de masline. Adauga apoi usturoiul zdrobit, morcovul si telina taiate cubulete sau date prin razatoarea mare.

Toarna apa si vinul, condimenteaza cu sare, piper si boia. Adu zeama la fierbere, apoi pune bucatile de carnea de oaie, care trebuie fiarta 90 minute. Taie rosiile feli si pune-le in oala. Presara oregano si mai lasa totul la fiert, la foc mic, o ora si jumatate.

Oaie la oala

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.