Nuggets de pui

Printeaza

Nuggets de pui din: piept de pui, ulei, pesmet, faina, oua, usturoi, patrunjel, boia, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 300 ml ulei (pentru prajit)
  • 100 g pesmet
  • 2-3 linguri de faina
  • 3 oua
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală pieptul de pui şi curăţă-l de grăsime. Taie-l în cubuleţe. Sărează-le, unge-le cu usturoi şi ţine-le zece minute la frigider. într-un bol, bate ouăle cu sare şi piper. Pe o farfurie întinsă, pune făina amestecată cu boia dulce, iar pe alta, pesmetul.

Scoate carnea din frigider şi trece bucăţile prin făină, apoi prin oul bătut, iar la final, prin pesmet. Incinge uleiul într-o tigaie mai adâncă. Adaugă bucăţile de pui şi lasă-le în jur de şase minute, ca să capete o crustă arămie. Scoate-le pe un şervet absorbant şi serveşte-le pe beţe de frigăruie

Nuggets de pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.