Nuga cu miere

Printeaza

Nuga cu miere din: miere, zahar pudra, apa, albus si alune de padure.

Ingrediente:Nuga_cu_miere

  • 175 g miere
  • 300 g zahar pudra
  • 2 linguri apa
  • un albus
  • 200 g alune de padure

 

Mod de preparare:

Alunele se pun la cuptor pentru aproximativ 10 minute. Se amestecă mierea, zahărul şi apa şi se pun pe foc mic pentru ca zahărul să se topească şi apoi se ia imediat. Albuşul se bate spumă tare şi apoi se toarnă siropul amestecând continuu. Se adaugă alunele şi se amestecă uşor.

Amestecul se pune într-o formă de silicon sau într-o tavă cu o foaie de napolitană, se nivelează şi, eventual, se pune a doua foaie de napolitană. Se lasă să se întărească la frigider pentru două ore şi apoi se taie.

Nuga cu miere

Nuga_cu_miere

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/nuga-cu-miere html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.