Nuci umplute cu crema de ciocolata

Printeaza

Nuci umplute cu crema de ciocolata din: oua, ulei, lapte, zahar, amoniu pentru prăjituri, faina, budincă cu gust de ciocolată, margarină moale, esenţă de rom.

Ingrediente:Nuci_umplute_cu_crema_de_ciocolata

  • 3 ouă
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 100 g zahăr
  • 1 plic amoniu pentru prăjituri
  • făină cât cuprinde

Pentru cremă:

  • 1 plic budincă cu gust de ciocolată
  • 400 ml lapte
  • 5 linguri zahăr
  • 125 g margarină moale
  • esenţă de rom

Mod de preparare:

Amesteci într-un bol ouăle, laptele, uleiul, zahărul şi amoniacul.

Adaugi făină pentru a obţine un aluat potrivit de tare şi modelezi biluţe, pe care le coci în formă specială.

Prepari budinca conform instrucţiunilor de pe plic. După ce s-a răcit budinca, adaugi margari­na moale şi esenţa de rom şi omogenizezi crema.

Umpli cojile cu cremă, le pudrezi cu zahăr şi le laşi o noapte să se înmoaie.

Nuci umplute cu crema de ciocolata

Nuci_umplute_cu_crema_de_ciocolata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.