Novac in bere

Printeaza

Novac in bere din: novac, lamaita, zahar brun, lamaie, ceapa, bere, piper si sare.

Ingrediente:

  • 1 novac fara cap (1,5 kg)
  • 2-3 crengute de lamaita
  • 2 lingurite cu zahar brun
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa
  • 1 pahar cu bere
  • piper negru macinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Spala pestele (eviscereaza-l daca e cazul), cresteaza-l transversal, freaca-l cu sare si piper pe dinauntru si pe dinafara, apoi umple-l cu frunze de lamaita.

Taie ceapa si lamaia julien. Asaza pestele pe o floie de aluminiu. Pune deasupra felii de ceapa, iar in interior, 2-3 felii de lamaie.

Presara zaharul brun, apoi ridica marginile foii (ca sa fie ca o tava) si toarna berea. Strange folia de jur imprujur, ca pestele sa fie imbracat cu totul, apoi da-l la cuptorul incins, la foc iute, 20-30 de minute.

Desfa folia si mai lasa zece minute sa se rumeneasca.

Novac in bere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.