Noua deserturi pentru masa de Paşte

Printeaza

Va prezentam Noua deserturi pentru masa de Paşte:

Deserturi

Sorbet de lamaie

 

Sorbet_de_lamaie

O reteta de sorbet de lamaie din: apa, zeama de lamaie, zahar si coaja de lamaie. Ingrediente: 400 ml apa 200 ml zeama de lamaie 160 g zahar pentru decor: coaja de lamaie   Mod de preparare: Incălzeşte apa fără să dea în clocot, adaugă zahărul şi dizolvă-l. Toarnă zeama de lămâie, amestecă şi…

Read more »

Tartă de lămâie cu bezea şi zmeură

 

Tarta_de_lamie_cu_bezea_si_zmeura.png

O reteta delicioasa de tarta cu: faina, unt, zahar brun, oua, crema de lamaie, zmeura, zahar pudra, otet din vin alb, amidon de porumb. Ingrediente aluat: 350g de făină simplă, plus extra 200g de unt, rece ţi tăiat cubuleţe 100g de zahăr tos brun 2 gălbenuşuri mari Ingrediente crema: 625g cremă de lămâie 2…

Read more »

Prăjitură semifreddo cu cireşe

 

Prajitura_semifreddo_cu_cirese.png

O reteta delicioasa de prajitura cu: cirese, frisca lichida, zahar pudra, oua, foi de napolitana. Ingrediente: l kg de cireşe fără sâmburi 400ml de frişcă lichidă 100g de zahăr pudră 4 ouă cu albuşurile separate de gălbenuşuri foi de napolitană, pentru servit (opţonal) Mod de preparare: Se dă deoparte o mână de cireşe curăţate…

Read more »

Desert cu sos de caramel

 

Desert_cu_sos_de_caramel.png

O reteta delicioasa de desert cu: frisca, bezele, banane, sos de caramel, nuci pecan. Ingrediente: 284ml frişcă lichidă 6 bezele 5-6 banane 5-6 linguri sos de caramel o mână de nuci pecan, tăiate în bucăţi mari Mod de preparare: Se bate uşor frişca într-un bol mare. Se fărâmiţează bezelele şi se presară în frişcă….

Read more »

Sorbet de afine şi zmeură

 

Sorbet_de_afine_si_zmeura

O reteta de sorbet de afina si zmeura din: zahar, afine, zmeura si frunze de menta. Ingrediente: 250 ml apă 300 g zahăr 300 g afine 300 g zmeură pentru decor: frunzuliţe de mentă proaspătă   Mod de preparare: Incălzeşte apa într-o cratiţă, fară să dea în clocot. Când apa este caldă, toarnă zahărul,…

Read more »

Retete internationale: Panna cotta

 

Panna_cotta

O reteta de panna cotta din: gelatina, smantana, baton vanilie, esenta de vanilie, rom, zahar pudra, coaja de portocala si foi de dafin. Ingrediente un pachetel gelatina 600 ml smantana un baton vanilie o lingura esenta de vanilie o lingura rom de culoare inchisa (optional) 150 g zahar pudra coaja de la 2 portocale…

Read more »

Tort cu mere întregi

 

Tort_cu_mere_întregi

O reteta delicioasa de tort cu mere intregi din: mere, zahar, unt, oua, faina, apa, zahar vanilat, coaja de lamaie, frisca, rom, portocale si kiwi. Ingrediente: 10 mere intregi 6 linguri zahar 75 g unt pentru blat: 6 oua 6 linguri zahar 6 linguri faina 6 linguri apa rece 2 pliculete de zahar vanilat…

Read more »

Ingheţată de ciocolată cu biscuiţi şi sos de ciocolată albă

 

Inghetata_de_ciocolata_cu_biscuiti_si_sos_de_ciocolata_alba

O reteta de inghetata de ciocolata cu biscuiti si sos de ciocolata alba din: lapte, smantana, ciocolata cu lapte, ciocolata, lapte praf dulce si biscuiti. Ingrediente: 750 ml de lapte 250 ml smantana dulce pentru frisca 6 glabenusuri 140 g zahar 85 g de ciocolata cu lapte, tocata 25 g de ciocolata simpla, tocata…

Read more »

Prajitura cu morcovi

 

Prajitura_cu_morcovi

O reteta de prajitura cu morcovi din: morcovi, zahar, oua, miez de nuca, unt, faina, bicarbonat, scortisoara, suc de lamaie si zahar pudra. Ingrediente: 250 g morcovi rasi 125 g zahar 2 oua 50 g miez de nuca macinat 125 g unt topit 200 g faina 1 pliculet bicarbonat 1/2 lingurita praf de scortisoara…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.