Nisetru la gratar

Printeaza

Nisetru la gratar

Ingrediente:Nisetru la gratar

  • 1,500 kg peşte
  • 1 lămîie

Mod de preparare:

Curăţăm peştele şi tăiem bucăţile ca pentru zacuscă.

Le punem pe grătar şi le ţinem mai mult, pentru ca peştele să fie bine ru­menit. Frigem la un foc potrivit, încet, pe o parte, apoi pe cealaltă şi mai întoarcem o dată.

Pregătim două farfurii fierbinţi. Scoa­tem pe una din ele peştele îndată ce îl luăm de pe grătar, curăţăm punctele arse, repede ca să nu se răcească, şi trecem peştele pe farfuria a doua.

Servim cu lămîia tăiată în sferturi, pentru a fi stoarsă peste nisetrul fript.

La fel se frige şi morunul la grătar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.