Negrese

Printeaza

Negrese

Ingrediente blat:Negrese

  • 4 gălbenuşuri
  • 150g margarina
  • 200g zahăr
  • 3 linguri cacao
  • 250g iaurt
  • 200g făină

Ingrediente crema: 4 albuşuri ,250g zahăr

Ingrediente glazura:200g zahăr,3 linguri apă,3 linguri cacao ,100g margarina

 

Mod de preparare:

Pentru blat se amestecă bine ingredientele şi se pun la copt într-o tavă unsă şi tapetată cu făină, la foc potrivit.

Pentru cremă, albuşurile se bat spumă cu zahărul. Spuma obţinută se pune pe blatul copt doar pe jumătate şi se pune tava din nou la cuptor până când albuşurile se colorează în galben-arămiu.

Intre timp, se pregăteşte glazura se fierb la foc mic zahărul cu apa şi cacaoa. Când compoziţia s-a îngroşat puţin, se adaugă margarina.

Se amestecă bine ca să se topească margarina, se mai dă în câteva clocote şi se toarnă glazura caldă peste prăjitura rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.