Negrese cu nuci şi stafide

Printeaza

Negrese cu nuci şi stafide

Ingrediente:Negrese cu nuci şi stafide

  • 150g ciocolată menaj
  • 100 g unt (margarină)
  • 100g miez de nucă sfărâmat
  • 100g stafide aurii
  • 250 zahăr
  • 1 linguriţă zahăr vanilat
  • 3 ouă
  • 150 g făină
  • un vârf de cuţit sare

 

Mod de preparare:

Se pun ciocolata şi untul într-o oală şi se topesc, amestecându- le încontinuu. Se lasă puţin să se răcească.

Se adaugă zahărul, ouăle, făina, sarea, nucile zdrobite, stafidele şi zahărul vanilat şi se amestecă bine.

Se pune compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată, în cuptorul încins şi se lasă aproximativ 20 de minute.

Se scoate prăjituradin cuptor şi se taie după ce s-a mai răcit puţin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.