Negrese cu nuca

Printeaza

O reteta de negrese cu faina, unt, ciocolata, zahar, oua, nuci maruntite si sare.

Ingrediente:Negrese cu nuca

  • 60 g făină
  • 125 g unt
  • 120 g ciocolată
  • 180 g zahăr
  • 3 ouă
  • 150 g nuci mărunţite
  • sare

 

Mod de preparare:

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt. Se preîncălzeşte cuptorul la 200° C. Se cerne zahărul într-un castron. Se topesc ciocolata şi untul pe bain mărie.

Când s-au topit, se ia cratiţa de pe foc şi se adaugă zahărul şi sarea. Se amestecă bine, apoi se adaugă făina. Se amestecă din nou. Se încorporează ouăle unul câte unul, amestecând continuu.

Se adaugă nucile mărunţite, se amestecă şi se varsă în cratiţă. Se pune la cuptor şi se coace 20 de minute. Când se scot din cuptor, se pune tava în apă rece, cu grijă ca să nu se stropească negresele. Se lasă să se răcească complet.

Se scot negresele pe un platou, se taie în pătrate mici şi se servesc alături de cremă englezească.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.