Negrese cu migdale si nuci

Printeaza

Negrese cu migdale si nuci din: unt, ciocolata neagra, oua, zahar tos, faina, cacao, ciocolata negra, ciocolata alba si migdale.

Ingrediente:Negrese_cu_migdale_si_nuci

  • 300 g unt
  • 300 g ciocolata neagra, de menaj, rupta bucati
  • 6 oua
  • 300 g zahar tos
  • 75 g faina, cernuta
  • 40 g cacao
  • 100 g ciocolata cu lapte, de menaj, rupta in bucati
  • 100 g ciocolata alba, de menaj, rupta bucati
  • 100 g migdale si/sau nuci, putin prajite

 

Mod de preparare:

Preîncâlzeşte cuptorul la semnul 4/180 gra­de. Unge o tavă de copt şi pune pe fundul ei hârtie de pergament. Topeşte untul şi cioco­lata neagră la bain mărie. Lasă apoi ciocolata să se răcească uşor. Bate ouăle cu zahărul tos până se îngroaşă uşor. Incorporează, treptat, ciocolata topită. Adaugă cacaua şi făina şi amestecă.

Incorporează apoi bucăţile de cio­colată albă, ciocolata cu lapte şi migdalele. Pune amestecul în tava de copt şi coace pe raftul din mijloc 25-30 minute, până se întă­reşte uşor. Lasă să se răcească puţin, apoi dă prăjitura la frigider, să se întărească. Scoate-o de la frigider, taie-o pătrate şi serveşte-o cu frişca şi sirop de ciocolată.

Negrese cu migdale si nuci

Negrese_cu_migdale_si_nuci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.