Negrese cu alune si ciocolata

Printeaza

Negrese cu alune si ciocolata din: ciocolata, unt, oua, zahar, alune de padure, stafide, praf de copt, zahar vanilat si faina.

Ingrediente:Negrese_cu_alune_si_ciocolata

  • 400 g ciocolata neagra de menaj
  • 150 g unt
  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 100 g alune de padure crude sfaramate
  • 50 g stafide inmuiate in 50 ml rom
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • faina

 

Mod de preparare:

Radeţi ciocolata pe răzătoarea mare şi topiţi-o împreună cu untul, la foc mic.

Adăugaţi ouăle, zahărul, zahărul vanilat, alunele, stafidele, praful de copt şi făină câtă este necesară pentru a obţine o compoziţie fluidă.

Turnaţi compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată şi coaceţi prăjitura la foc potrivit.

Lăsaţi-o apoi la răcit înainte de a o ţăiaîn bucăţi potrivite.

Negrese cu alune si ciocolata

Negrese_cu_alune_si_ciocolata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.