Negresa

Printeaza

Negresa din: faina, zahar, ulei, gem, cacao, apa minerala, bicarbonat, nuca, mirodenii, sare.

 

Ingrediente:Negresa

  • 3 căni făină
  • 1 cană de zahăr
  • 100 ml ulei
  • 400 g gem
  • 2 linguri cacao
  • 1 cană de apă minerală
  • 1 linguriţă de bicarbonat stins în oţet
  • nucă pisată
  • miro­denii
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine zahărul cu apa minerală, apoi se adaugă toate celelalte ingrediente, se amestecă bine.

Se tapetează tava cu margarină şi făină, se pune compoziţia şi se dă la cuptor 40-50 de minute. Deasupra se presară nucă pisată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.