Negresa cu nuca

O reteta de negresa cu nuca din: ciocolata menaj, cacao, unt, faina, zahar pudra, oua, nuca, praf de copt si sare.

Ingrediente:

  • 200 g ciocolata menaj
  • 80 g cacao
  • 250 g unt
  • 65 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 150 g nuca
  • 1 pliculet cu praf de copt
  • sare

 

Mod de preparare:

Topeşte ciocolata la bain-marie împreună cu untul. încorporează făina amestecată cu zahărul, cacaua şi praful de copt. Adaugă gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă cu un praf de sare.

Toarnă compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină. Din loc în loc, pune nucă tocată. Lasă la cuptor, la foc moderat, 35-40 de minute. Taie în pătrate şi toarnă deasupra ciocolată. Serveşte cu îngheţată de vanilie.

Negresa cu nuca

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • negresa cu nuca

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Contact