Negresa cu nuca

Printeaza

O reteta de negresa cu nuca din: ciocolata menaj, cacao, unt, faina, zahar pudra, oua, nuca, praf de copt si sare.

Ingrediente:

  • 200 g ciocolata menaj
  • 80 g cacao
  • 250 g unt
  • 65 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 150 g nuca
  • 1 pliculet cu praf de copt
  • sare

 

Mod de preparare:

Topeşte ciocolata la bain-marie împreună cu untul. încorporează făina amestecată cu zahărul, cacaua şi praful de copt. Adaugă gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă cu un praf de sare.

Toarnă compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină. Din loc în loc, pune nucă tocată. Lasă la cuptor, la foc moderat, 35-40 de minute. Taie în pătrate şi toarnă deasupra ciocolată. Serveşte cu îngheţată de vanilie.

Negresa cu nuca

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • negresa cu nuca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.