Negresa de post

Printeaza

Negresa de post

Ingrediente:Negresa de post

  • 5 cani cu faina
  • 2 cani cu apa minerala
  • 1 cana ulei
  • 1-1/2 cana zahar pudra
  • 1-1/2 lingura bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamaie sau otet
  • 2 linguri cacao
  • 2 pliculete cu zahar vanilat
  • 1 lingura esenta de rom
  • 1 lingura coaja de portocale sau lamaie rasa

 

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca intr-un castron cu o lingura de lemn. Apoi compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu faina si se da la cuptor la foc mic timp de 30 minute si apoi la foc potrivit pana se coace.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.