Negresă cu pepene galben

Printeaza

O reteta delicioasa de negresa cu: faina, cacao, praf de copt, oua, zahar tos, capsuni, zahar pudra, unt, smantana dulce, lapte, sare, seminte de floarea soarelui, pepene galben, lamaie.

Ingrediente:Negresă cu pepene galben

  • 200 g făină
  • 85 g cacao
  • o linguriţă cu praf de copt
  • 3 ouă
  • 200 g zahăr tos
  • 200 g căpşuni
  • 100 g zahăr pudră
  • 140 g unt
  • 425 ml smântână dulce
  • 240 ml lapte
  • sare
  • seminţe de floarea-soarelui
  • un pepene galben
  • o lămâie

Mod de preparare:

Intr-un bol înalt se pun 300 ml smântână dulce şi zahărul pudră. Pepenele galben se curăţă de coajă şi seminle, se taie cuburi şi se pune peste smântână.

Se adaugă doua linguri cu suc de lămâie, se pasează totul cu un blender, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece până în momentul servirii.

Restul de smântână se ames­tecă bine cu intui moale, pra­ful de copt, zaharul tos şi laptele dulce. Se adaugă cacaua, coaja rasă de lămâie, sarea şi ouăle mix­ate separat.

Se mixează, se adaugă făina şi 100 g seminţe de floarea-soa- relui şi se mixează încă 2 minute. Se toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu unt, se presară căpşunile tăiate bucati şi se coace la foc potrivit 45- 50 de minute.

Negresă cu pepene galben

Negresă cu pepene galben

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.