Negresa cu nuci si ciocolata

Printeaza

Negresa cu nuci si ciocolata din: ciocolata, zahar, nuca, unt, oua, faina, cacao, praf de copt, sare, ciocolata, frisca, nuci.

Ingrediente:Negresa_cu_nuci_si_ciocolata

  • 200 g ciocolată
  • 150 g zahăr
  • 100 g nucă mărunţită
  • 100 g unt
  • 2 ouă
  • 60 g făină
  • 15 g cacao
  • esenţă de vanilie
  • un plic praf de copt
  • un praf sare
  • 50 g ciocolată
  • 50 ml friscă lichidă
  • nuci măruntite

 

Mod de preparare:

Se cern împreună făina, cacaua, praful de copt şi sarea. Untul şi zahărul se pun la topit la foc mic. Se pune apoi docolata ruptă bucăţi şi se lasă să se topească.

Se amestecă şi se adaugă vanilia, ouăle, unul câte unul, nuca, şi apoi, după amestecare, se toarnă totul în vasul cu făină. Intr-o formă de copt tapetată cu hârtie se pune aluatul. Se coace 35 de minute şi apoi se lasă să se răcească în tavă.

Ciocolata se rupe bucăţi, se toarnă peste ea frişca clocotită, se amestecă şi se unge prăjitura. Se presară nuci şi se taie.

Negresa cu nuci si ciocolata

Negresa_cu_nuci_si_ciocolata

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.