Negresa cu nuca de cocos

Printeaza

Negresa cu nuca de cocos din: unt, zahar, zahar vanilinat, faina, oua, cacao, praf de copt, dulceata, nuca de cocos, unt.

Ingrediente:Negresa_cu_nuca_de_cocos

  • 250 g unt sau margarina
  • 300 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 200 g faina
  • 4 oua
  • 30 g cacao
  • 1/2 plic praf de copt
  • 130 ml lichior sau visinata
  • 250 g dulceata sau gem de preferinta mai acrisor
  • 3-4 linguri nuca de cocos
  • 1 lingura unt pentru uns tava

 

Mod de preparare:

Aduci ingredientele în camera de lucru cu 1 oră înainte de preparare. Mixezi margarina moale cu zahărul şi zahărul vanilat, până obţii o cremă spumoasă.

Adaugi pe rând ouăle şi 80 ml lichior şi mixezi în continuare, până se dizolvă zahărul.

Cerni făina, praful de copt şi cacaua. Le adaugi treptat în compoziţie, amestecând continuu până la omogenizare.

Ungi o tavă de 25×35 cm, o acoperi cu hârtie de copt şi torni uniform compoziţia. Coci la foc mediu, în cuptorul preîn- călzit, 30-35 min.

După ce s-a răcit prăjitura, o stropeşti cu lichiorul rămas, o ungi uniform cu gemul şi presari nuca de cocos. O tai în pătrate.

Negresa cu nuca de cocos

Negresa_cu_nuca_de_cocos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.