Negresa cu dulceata din coji de portocala

Printeaza

Negresa cu dulceata din coji de portocala din: oua, faina, zahar, unt, lapte, cacao, esenta de rom, praf de copt, dulceata din coji de portocala.

Ingrediente:Negresa_cu_dulceata_din_coji_de_portocala

  • 4 oua
  • 100 g faina
  • 100 g zahar
  • 200 g unt
  • 150 ml lapte
  • 50 g cacao
  • esenta de rom
  • praf de copt
  • dulceata din coji de portocala

 

Mod de preparare:

Punem intr-o craticioara untul, zaharul, cacaua cernuta si laptele. Fierbem pe foc mic pana se ingroasa. Oprim 5 linguri din aceasta compozitie pentru glazura. Dupa ce s-a racit adaugam galbenusurile, esenta de rom si albusurile batute spuma.

Omogenizam si presaram faina cu praful de copt. Amestecam prin rasturnare. Ungem cu unt o tava intinsa si turnam compzitia. Coacem 60 de minute la foc moderat. Dupa ce s-a racit glazuram cu amestecul oprit la inceput. Ornam cu coaja de portocala din dulceata.

Negresa cu dulceata din coji de portocala

Negresa_cu_dulceata_din_coji_de_portocala

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.