Negresa cu ciocolata amaruie

Printeaza

Negresa cu ciocolata amaruie din: ciocolata, faina, zahar, praf de copt, margarina, sare, nuca, apa.

Ingrediente:Negresa_cu_ciocolata_amaruie

  • 200 g ciocolată amăruie de post
  • 125 g făină
  • 150 g zahăr pudră
  • o linguriţă praf de copt
  • un praf sare
  • 50 g margarina
  • 50 g nucă
  • 100 ml apă sau lapte de soia

 

Mod de preparare:

Se topeşte la bain-marie ciocolata ruptă bucăţi amestecată cu margarina.

Se amestecă zahărul, praful de copt, praful de sare şi făina şi apoi se adaugă crema de ciocolată uşor răcorită şi nucile tăiate mărunt.

Se diluează apoi cu apă sau lapte de soia şi se toarnă aluatul într-o formă unsă cu unt. Se dă la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.