Negresa cu banane

Printeaza

Negresa cu banane din: unt, zahar pudra, miere, oua, ciocolata neagra, cafea instant, pudra de cacao, faina, banane, portocala, praf de copt, sare, nuca de cocos.

Ingrediente:Negresa_cu_banane

  • 120 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • o lingura miere
  • 3 oua
  • 200 g ciocolata neagra
  • o lingura cafea instant
  • pudra de cacao
  • 160 g faina
  • 3 banane
  • o portocala
  • praf de copt
  • un sfert de lingurita de sare
  • nuca de cocos

 

Mod de preparare:

Untul se pune într-un bol şi se mixează împreună cu zahărul pudră şi mierea până devine ca o cremă. Se adaugă ouăle, ciocolata topită la bain-marie şi răcită. Se presară jumătate de pliculeţ de praf de copt, două linguri de pudră de cacao, sarea, coaja rasă şi sucul de portocală. Se adaugă cafeaua instant, făina cernută şi se mixează.

Bananele se curăţă de coajă, se taie felii mai groase sau cuburi şi se pun în bol. Se amestecă totul cu o lingură ca să nu se  sfărâme bananele. Se toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hartie de copt unsă cu unt, se niveleaza şi se introduce în cuptor.

Se coace la foc potrivit 20 de minute, se scoate, se lasa sa se raceasca complet in tava, apoi se taie romburi sau patrate mai mici. Cand se introduce in cuptor se poate presara cu nuca de cocos.

Negresa cu banane

Negresa_cu_banane

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.