Negresa cu alune de padure

Printeaza

Negresa cu alune de padure din: cacao, faina, zahar, praf de copt, zeama de lamaie, alune de padure, apa minerala, ulei.

Ingrediente:Negresa_cu_alune_de_padure

  • 3 linguri cacao
  • 500 g faina
  • 100 g zahar
  • 1 praf de copt
  • zeama de lamaie
  • 100 g alune de padure zdrobite
  • 300 ml apa minerala
  • 125 ml ulei

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele solide (mai puţin praful de copt), apoi torni apa şi uleiul şi baţi cu ajutorul unui tel. Separat, stingi praful de copt cu zeamă de lămâie şi-l adaugi în compoziţie, pe care o mixezi bine.

Pui aluatul obţinut într-o tavă tapetată. Presari deasupra alunele de pădure şi dai prăjitura la cuptorul încins în prealabil. O ţii la copt aproximativ 45 de minute, iar la final o pudrezi cu zahăr farin şi o tai după ce s-a răcit.

Negresa cu alune de padure

Negresa_cu_alune_de_padure

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.