Naut cu friptura de vita

Printeaza

Naut cu friptura de vita din: carne de vita, ou, pesmet, naut, patrunjel, ulei, maioneza, mustar, usturoi, otet de mere, sare si piper.

Ingrediente:Naut_cu_friptura_de_vita

pentru sos:

  • 5 linguri cu maioneza
  • 1 lingura cu mustar
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1-2 linguri cu otet de mere
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie carnea în felii subţiri şi bate-o uşor cu ciocanul pentru şniţele. Condimenteaz-o cu sare şi piper, după care trece-o prin ou bătut şi pesmet.

Rumeneşte fiecare buca­tă de carne în ulei încins. Separat, amestecă maioneza cu muştarul.

Subţiază cu vinul şi oţetul şi condimentează cu sare şi piper.

Adaugă usturoiul zdrobit. Peste sosul astfel obţinut, pune feliile de carne rumenite bine, boa­bele de năut şi puţină verdeaţă.

Friptura se poate servi fie caldă, fie rece. E la fel de delicioasă.

 

Naut cu friptura de vita

Naut_cu_friptura_de_vita

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa_de_vita_cu_naut

Supa de vita cu naut

Supa de vita cu naut din: carne de vita, naut, ceapa, cartofi, morcovi, rosii, foaie de dafin, patrunjel, sare, piper, ardei iute. Ingrediente: 300 g carne de vită 200 g năut o ceapă 2 cartofi 2 morcovi 2 roşii foarte coapte o foaie dafin pătrunjel sare piper un ardei iute   Mod de preparare: Cu […]

 

Burgeri cu carne de vita si naut

Burgeri cu carne de vita si naut

Burgeri cu carne de vita si naut din: ceapa, usturoi, naut, carne de vita, coriandru, ulei, patrunjel, bulgur, quinoa, castravete, lamaie, humus. Ingrediente: 1 ceapă, tocată 2 căţei de usturoi, zdrobit 400 g năut din conservă, scurs de lichid 400 g carne de vită tocată câte o mână de coriandru, pătrunjel, tocat 2 linguri ulei […]

 

Naut cu carne de vita si leustean

Naut cu carne de vita si leustean din: năut, morcovi, foi de dafin, ceapa, sare, piper boabe, carne de vită, cartofi, leustean. Ingrediente: 300 g năut 2 morcovi foi de dafin 2 cepe sare piper boabe 500 g carne de vită 2 cartofi leustean Mod de preparare: Pui la înmuiat năutul peste noapte. Inainte de pre­parare îl […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.