Napolitane duo

Printeaza

Napolitane duo din: margarina, zahar, lapte, crema de ciocolata, cacao, nuca, alune, biscuiti.

Ingrediente:Napolitane_duo

Pentru crema albâ:

  • 175 g margarină
  • 1/4 cană zahăr pudră
  • 1/4 cană lapte
  • 150 g lapte praf

Pentru crema de ciocolată:

  • 100 g margarină
  • 160 g cremă de ciocolată cu gust de arahide
  • 1 lingură cacao
  • 2 linguri nucă tocată
  • 100 g alune tocate
  • 2 biscuiţi
  • 1 plic glazură de ciocolată pentru decor

 

Mod de preparare:

Pentru crema albă, freci spumă margarina, apoi adaugi câte puţin lapte şi zahărul. Când ai obţinut o spumă omogenă, încorporezi laptele praf şi omogenizezi.

Pentru a doua cremă, freci margarina cu crema de ciocolată cu gust de ara-tfide, praful de cacao, biscuiţii raşi, alunele şi nuca tocată.

Ungi o foaie cu crema albă, acoperi cu a doua foaie, apoi întinzi crema de ciocolată şi acoperi cu a treia foaie. Păstrezi prăjitura în frigider, cu o greutate deasupra.

După 3 ore, o scoţi din frigider şi torni peste ea glazura de ciocolată, preparată conform instrucţiunilor de pe plic.

Napolitane duo

Napolitane_duo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.