Nachos de pui

Printeaza

O reteta de nachos de pui din: chipsuri, piept de pui, ceapa verde, cascaval, ardei iute, coriandru, sos de rosii, sos de ardei iute si guacamole.

Ingrediente:Nachos de pui

  • 200g de chipsuri tortilla
  • 2 piepţi de pui, gata prăjiţi, rupţi în fâşii mici
  • 6 cepe verzi, tăiate în felii subţiri
  • 140g de caşcaval, ras
  • 1 borcan mic de ardei iuţi, muraţi, roşii sau verzi
  • 1 legătură mică de coriandru, cu frunzele tocate grosier
  • sos de roşii, sos de ardei iute, smântână, guacamole sau ardei iuţi extra pentru servit

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 200º C/gaz 6. Într-un vas termorezistent sau într-o tavă se aşază straturi de tortillas, pui, ceapă verde, caşcaval şi ardei muraţi. Se lasă la cuptor 8 minute, până când se topeşte caşcavalul. Se presară coriandrul tocat şi se serveşte împreună cu guacamole, ardei iuţi, sos picant sau smântână – cum preferi.

Nachos de pui

Nachos de pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.