Nachos con pollo
PrinteazaO reteta delicioasa de nachos cu: piept de pui, ardei gras rosu, ardei gras verde, ceapa verde, jalapenos, coriandru verde, chili uscat, coaja de lamaie, sos de smantana, sos de mustar, ulei de masline.
- piept de pui dezosat
- ardei gras roşu şi verde
- ceapă verde
- jalapenos (un sortiment de ardei extrem de iute, folosit în preparatele exotice)
- coriandru verde
- chili uscat
- coajă de lamăie
- ulei de măsline
- sos de smântână
- sos de muştar
Mod de preparare:
Pieptul de pui se ţine la macerat în ulei de măsline, coajă de lămâie, chili uscat şi jalapenos feliat.
A doua zi se pune la prăjit în ulei de măsline până capătă o culoare aurie, se adaugă ceapa şi ardeiul gras, sosul de smântână şi sosul de muştar.
Se mai ţine câteva minute ca să se combine aromele. Se serveşte cu garnitură de orez, fasole neagră bătută şi tortillias.
Nachos con pollo
Pofta buna!