Musli cu fructe

Printeaza

O reteta simpla de musli cu fructe din: fulgi de ovaz, stafide, mar, zeama de lamaie, alune, seminte de dovleac, seminte de susan, capsuni, iaurt degresat si miere.

Ingrediente:Musli cu fructe

  • 115 g fulgi de ovăz
  • 115 g sultanine (stafide mari)
  • 250 ml lapte degresat
  • 1 măr
  • 2 linguriţe zeamă de lămâie
  • 25 g alune tocate
  • 15 g seminţe de dovleac
  • 1 lingură seminţe de susan
  • 100 g căpşuni măruntite
  • 4 linguri iaurt degresat
  • 4 linguriţe miere

 

Mod de preparare:

Se pun fulgii de ovăz şi stafidele într-un castron mare şi se adaugă laptele. Se amestecă bine, se acoperă cu un capac şi se dă totul la frigider. Se lasă peste noapte.

Ziua următoare, înainte de a servi, se rade mărul curăţat de seminţe. Se stropeşte mărul ras cu zeama de lămâie pentru a nu se înnegri.

Se adaugă alunele, seminţele de dovleac şi susan peste fulgii de ovăz, apoi se amestecă şi mărul ras, şi căpşunile.

Pentru servire se împarte miisli în patru castroane, apoi se adaugă deasupra câte o lingură de iaurt şi miere.

Musli cu fructe

Musli cu fructe

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.