Mushiulet Stroganoff

Printeaza

Mushiulet Stroganoff din: muschiulet, ceapa, untura, smantana, piper, vin.

Ingrediente:Mushiulet Stroganoff

  • 700 g muşchiuleţ
  • 1 ceapă
  • 2 linguri untură
  • 200 ml smântână dulce
  • 1 linguriţă piper măcinat
  • 2 linguri vin alb

 

Mod de preparare:

Secretul fripturii Stroganoff este să serviţi mâncarea imediat după preparare, altfel riscaţi să-şi piardă aspectul apetisant.

Grăsimea se încinge şi se căleşte ceapa tăiată mărunt. Muşchiuleţul se taie fâşii, se adaugă în cratiţă şi se prăjeşte timp de 3 minute. Se condimentează cu sare şi piper, se toarnă smântână şi se înfierbântă 2 minute.

La sfârşit se adaugă vinul, se amestecă bine şi se serveşte preparatul cu garnitură de cartofi tăiaţi sferturi şi fierţi în apă sărată.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Angela Constantin

    Foarte bun muschiuletul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.