Muschiulet de vita cu legume la cuptor

Printeaza

O reteta de muschiult de vita cu legume la cuptor din: muschi de vita, ulei vegetal, paprica, mustar, usturoi, piper si sare.

Ingrediente:Muschiulet de vita cu legume la cuptor

  • 1 kg muschiulet de vita
  • 4 linguri ulei vegetal
  • 2 linguri paprica uscata
  • 3 linguri mustar
  • o lingurita usturoi tocat
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Muschiuletul se spala, se curata de pielita, se leaga cu o sfoara. uleiul vegetal, paprica, mustarul, usturoiul tocat, piperul negru macinat, sare se amesteca intr-un castron. Muschiuletul pregatt se unge cu aceasta compozitie si se pune in frigider, lasandu-se 2 ore.

Se incinge uleiul vegetal intr-o tigaie potrivita. Muschiuletul se prajeste pe toate partile pana se rumeneste, apoi se pune pe o tava in cuptorul incalzit la temperatura de 220C. Se coace 20-25 de minute.

Pentru a controla daca este gata muschiuletul, este mai bine sa se foloseasca termometru. Cand e gata, se scoate din cuptor, se scoate sfoara, se acopera cu folie alimentara si se lasa 10 minute. Apoi se taie felii subtiri, si se toarna peste ea sucul care s-a scurs la coacere.

Muschiulet de vita cu legume la cuptor

Muschiulet de vita cu legume la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.