Muschiulet de porc in aluat

Printeaza

Muschiulet de porc in aluat din: muschiulet de porc, vin rosu, usturoi, ceapa, rozmairn, spanac, galbenus, ciuperci, ulei, sare, piper, faina, unt.

Ingrediente:Muschiulet_de_porc_in_aluat

  • 1 mschiulet de porc
  • 100 ml vin rosu
  • 5 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 galbenus
  • 500 g spanac
  • 5 ciuperci
  • ulei
  • sare
  • piper

pentru aluat:

  • 175 g faina
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • sare

 

Mod de preparare:

Cerne făina într-un castron. Fă în mijloc o adâncitură şi pune untul, oul bătut şi sare, Frământă până ce obţii un aluat bine legat. Acoperă-l şi lasă-l la rece 30 de minute.

Condimentează muşchiuleţul de porc cu sare şi piper. Aşaza-l într-o tavă unsă cu ulei, împreună cu o ceapă tăiată în sferturi, 3-4 căţeii de usturoi şi crenguţa de rozmarin.

Stropeşte cu 100 ml de apă şi vin şi dă la cuptor, la foc moderat, 30 de minute.

Separat, înăbuşă ceapa tocată împreună cu ciupercile feliate. Adaugă spanacul opărit şi usturoiul zdrobit. Condimentează şi lasă sâ scadă.

Intinde aluatul într-o foaie dreptunghiulară. Repartizează amestecul de spanac, pune în margine muşchiul de porc şi rulează.

Aşază preparatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Unge cu gălbenuş şi dă la cuptor, la foc moderat, 30-35 de minute.

Muschiulet de porc in aluat

Muschiulet_de_porc_in_aluat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.