Muschiulet de vita pe pat de legume

Printeaza

O reteta de muschiulet de vita cu sare, unt, piper, zahar, ulei de masline, busuioc, rozmarin, cimbru, usturoi, amestec mexican de legume, paprika si vin rosu.

Ingrediente:Muschiulet de vita pe pat de legume

  • 800 g muschi de vita
  • sare
  • unt
  • piper
  • zahar
  • ulei de masline
  • busuioc
  • rozmarin
  • cimbru
  • usturoi
  • amestec mexican de legume
  • paprika
  • vin rosu

 

Mod de preparare:

Se condimentează muşchiul de vită cu paprika şi puţin zahăr, se unge cu vin şi usturoi. Se bagă apoi într-o pungă de plastic şi se bate cu ciocanul de şniţe­le şi se lasă câteva minute la rece.

Se pregătesc între timp legumele, se înăbuşe în ulei de măsline sau unt şi se aco­peră cu un capac.

Se pune grătarul să se încingă şi se pun bucăţile de muşchi. Se întorc de pe o parte pe cealaltă să nu se ardă şi, când sunt gata, se condimentează şi cu sare. Sarea se pune la sfârşit ca să nu se întărească şi să îi dea un gust bun.

Se aşază legumele pe un platou, iar deasupra lor se pune muşchiuleţul de vită, în sânge, o linguriţă de unt topit, cimbru şi rozmarin şi se stropeşte cu 1-2 linguriţe de vin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.