Muschiulet de vita in chifla

Printeaza

Muschiulet de vita in chifla din: muschiulet, smantana, castravete, faina, chifle.

Ingrediente:Muschiulet de vita in chifla

  • 4 felii de muşchiuleţ
  • 3 linguri de smântână dul­ce
  • 1 castravete murat
  • 2 linguri făină
  • sare
  • 4 chi­fle
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Feliile de carne se rumenesc pe ambele părţi 6-8 minute, apoi se scot din cratiţă şi se păstrează la cald. Sosul din cratiţă se diluează cu puţină apă fierbinte, se adaugă smântână şi se lasă să dea câteva clocote.

Făina se omogenizează cu 3 linguri de apă rece, apoi se toarnă peste sosul din cratiţă. Se sărează după gust şi se lasă la fiert 10 minute.

Chiflele se taie în două, se prăjesc puţin în cuptor, apoi se aşază pe patru farfurii plate. Pe fiecare jumătate de chiflă se aşază câte o felie de carne, stropită cu sosul de smântână.

Totul se decorează apoi cu felii de castravete murat sau de gogoşar în oţet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.