Muschiulet de porc umplut cu spanac

Printeaza

Muschiulet de porc umplut cu spanac din: muschiulet de porc, rosii uscate, spanac, mozzarella, unt, sare, piper.

Ingrediente:Muschiulet_de_porc_umplut_cu_spanac

  • muşchiulet subtire de porc
  • rosii uscate conservate in ulei
  • un kg spanac
  • 250 g mozzarella
  • 150 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spanacul se curătă, se spală în mai multe ape si apoi, bine scurs, se pune la călit in 125 g unt. Se presară cu sare, se amestecă, şi se lasă pe foc până ce este gata.

Carnea se taie în două pe lung fără a o decupa complet, se pune un strat de spanac, restul se opreşte pentru servit, se aşază felioare de mozzarella si rosii tăiate.

Se leagă, se rumenedte in restul de unt pe ambele părti şi apoi se lasă la cuptor pentru 40 de minute maximum.

Se potriveşte gustul de sare si piper.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.