Muschiulet de porc in stil mediteranean

Printeaza

O reteta savuroasa de Muschiulet de porc in stil mediteranean din: muschiulet de porc, pasta harissa, coaja si zeama de portocale, ulei de masline, legume, concentrat vegetal, sofran si cuscus.

Ingrediente:Muschiulet_de_porc_in_stil_mediteranean

  • 500 g muschiulet de porc, taiat fasii
  • 1 lingurita pasta harissa
  • Coaja rasa si zeama de la o portocala
  • 3 linguri ulei de masline
  • 400 g amestec de legume congelate (dovlecei, ardei gras, mazare, fenicul etc.)
  • 400 ml concentrat vegetal
  • Un varf de sofran (optional)
  • 200 g cuscus

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amesteca fasiile de porc cu pasta harissa si coaja de portocala, asezoneaza bine. Incinge o lingurita de ulei intr-o tigaie, pune carnea de porc si prajeste-o 5 min. Adauga legumele si lasa pe foc sa se patrunda bine.

Amesteca sucul de portocale cu concentratul vegetal, cat sa rezulte 400 ml (conform instructiunilor de preparare a cubului concentrat de legume). Lasa sa fiarba la foc mic, adauga uleiul ramas si sofranul, apoi cuscusul. Amestca, acopera cu un capac, stinge focul si lasa timp de 5 min.

Invarte apoi cu o furculita in oala, sa se amestece bine, apoi adauga fasiile de porc si legumele.

Muschiulet de porc in stil mediteranean

Muschiulet_de_porc_in_stil_mediteranean

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Sa-mi faci si mie de sarbatori 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.