Muschiulet de porc picant cu sos

Printeaza

Muschiulet de porc picant cu sos din: muschi de porc, ceapa, ardei capia, ulei, salata verde, pesmet, boia dulce, boia iute, sare, piper, zahar.

Ingrediente:Muschiulet_de_porc_picant_cu_sos

  • 500 g muşchi de porc
  • 4 cepe mari
  • 2 ardei capia
  • 3-4 linguri ulei pentru prăjit
  • 1 salată verde
  • 1-2 lingurite pesmet
  •  boia dulce
  •  boia iute
  •  sare
  •  piper
  • 1 lingurita zahăr

 

Mod de preparare:

Se taie muşchiul de porc în felii potrivite. Acestea se taie cubuleţe sau fâşii şi se condimentează cu sare şi piper, iar la sfârşit se presară pesmet. Separat, se pune puţin ulei într-o tigaie, cu pereţii înalţi şi se prăjesc bucăţelele de muşchi până capătă o pojghiţă aurie. Se scot cu spumiera şi se lasă să se scurgă pe un prosop absorbant de bucătărie.

Între timp, se curăţă şi se spală ceapa şi ardeiul, se taie solzişori şi se călesc. Apoi se condimentează cu boia dulce şi iute, cu sare, piper şi zahăr. Pe un platou, se aşază frunzele de salată în formă de petale, iar în mijloc se pun bucăţile de carne. Deasupra se toarnă sosul dulce şi aromat din ceapă.

Muschiulet de porc picant cu sos

Muschiulet_de_porc_picant_cu_sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.