Muschiulet de porc la gratar

Printeaza

Muschiulet de porc la gratar

Ingrediente:Muschiulet de porc la gratar

  • 5 muşchiuleti
  • sare
  • piper

 

 

 

 

Mod de preparare:

Curăţăm muşchiuleţii, scoatem vinele şi piperăm. înainte de masă îi punem pe grătar, frigandu-i încet (carnea de porc trebuie bine friptă).

Sărăm şi servim în farfurie fierbinte, cu cartofi prăjiţi, salată de varză roşie sau de ardei copţi.

Dacă muşchiuleţul este prea mare, îl tăiem în două.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.