Muşchiuleţ de porc la cuptor cu garnitura

Printeaza

Muşchiuleţ de porc la cuptor cu garnitura din: muschiulet de porc, ulei, sare, piper, cimbru, ceapa verde, rosii, ardei rosii, ardei verzi, cascaval, bulgur.

Ingrediente:Muschiulet_de_porc_la_cuptor_cu_garnitura

  • 1 kg muschiulet de porc
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 linguri ceapa verde
  • rosii feliate
  • 2 ardei rosii
  • 2 ardei verzi
  • 2 ardei galbeni
  • 2 linguri cascaval ras
  • 150 g bulgur sau arpacas

 

Mod de preparare:

Cureţi de pieliţe muşchiuleţul, îl speli, îl usuci între şervete şi îl porţionezi ca pentru şniţele. Presari bucăţile de carne cu piper, sare şi cimbru după gust şi le căleşti pe ambele părţi, într-o tigaie cu ulei încins. Scoţi carnea şi într-un vas termorezistent, în uleiul rămas, căleşti ceapa verde tăiată în rondele fine, cubuleţe de ardei şi felii de roşii.

Când se înmoaie, le sărezi şi condimentezi după gust. Pui câte o lingură de ames­tec de legume peste feliile de carne. Presari deasupra caşcaval şi rulezi feliile; le prinzi cu scobitori. Introduci tava în cuptorul cald, la foc mediu, până se rumenesc frumos.

Serveşti preparatul cald, cu garnitura de bulgur sau de arpacas inabusit.

Muşchiuleţ de porc la cuptor cu garnitura

Muschiulet_de_porc_la_cuptor_cu_garnitura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.