Muschiulet de porc in carne tocata

Printeaza

O reteta delicioasa de muschiulet de porc in carne tocata din: muschiulet de porc, carne de porc, ou, mirodenii, prapur de porc si sare.

Ingrediente:Muschiulet de porc in carne tocata

  • doi muşchiuleţi de porc
  • o jumătate de kg carne de porc mai grasă
  • un ou
  • mirodenii (cimbru, piper, boia)
  • un prapur de porc
  • sare

 

Mod de preparare:

Se iau cei doi muşchiuleţi de porc, se dau prin mirodenii şi se sărează. Carnea se toacă şi se amestecă şi ea cu ou, mirodenii şi sare. Apoi se procedează astfel: se întinde prapurul, se aşterne pe el carne tocată, se pun muşchiuleţii de porc, după care se rulează, astfel încât să avem un fel de „ruladă inversă, în care tocătura este la exterior, iar carnea macră la mijloc.

Se aşază cu grijă această ruladă într-un vas ter- morezistent, şi se pune la fiert în suc propriu sau se dă la cuptor, cu puţină untură.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.