Muschiulet de porc cu prune

Printeaza

Muschiulet de porc cu prune din: muschi de porc, sare, piper, mustar cu boabe, prune uscate, bacon, smantana, iaurt degresat, suc de lamaie, margarina, zahar.

Ingrediente:Muschiulet_de_porc_cu_prune

  • 500 g muschi de porc (bucata intreaga)
  • sare
  • piper
  • 4 linguri mustar cu boabe
  • 125 g prune uscate
  • 10 felii de bacon (circa 100 g)
  • 100 g smantana dulce
  • 100 g iaurt degresat
  • 1-2 lingurite suc de lamaie
  • 1 lingurita margarina
  • zahar

 

Mod de preparare:

Se crestează muşchiul pe orizontală, dar nu se taie complet; se desface, se sărează şi se piperează. Se unge cu 2 linguriţe de muştar. Se repartizează deasupra 100 g prune şi se pliază carnea deasupra; se înfăşoară muşchiul cu 8 felii de bacon.

Se frige cca 20 min. în tigaie sau pe grill, întorcându-l din când în când de pe o parte pe alta. Se amestecă smântână dulce cu iaurt, restul de muştar şi 1 linguriţă de suc de lămâie.

Se taie fâşii restul de bacon şi se prăjeşte în ulei; restul de prune se taie mărunt şi se adaugă în tigaie. Se adaugă toate în sosul de smântână. Se condimentează cu sare, piper, zahăr şi suc de lămâie. Se serveşte cu friptura.

Muschiulet de porc cu prune

Muschiulet_de_porc_cu_prune

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu iese bun muschiuletul de porc cu prune, orice altceva in afara de prune

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.