Muschiulet de porc cu cartofi, mar si ceapa rosie

Printeaza

Muschiulet de porc cu cartofi, mar si ceapa rosie din: muschi de porc, cartofi, mar, usturoi, ceapa rosie, ulei de masline, ulei de nuca, cimbru, ienibahar, sare, piper.

Ingrediente:Muschiulet_de_porc_cu_cartofi_mar_si_ceapa_rosie

  • 1 muschi de porc
  • 400 g cartofi
  • 1 mar
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa rosie
  • 2 lingurite cu ulei de masline
  • 1 lingurita cu ulei de nuca
  • cimbru
  • ienibahar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Condimentează bucata de carne cu sare şi piper şi unge-o cu ulei de măsline şi nucă. Las-o la rece 30 de minute.

Intre timp, pune carofii la fiert în coajă, în apă cu un praf de sare. După ce s-au fiert, curăţă-i de coajă şi taie-i în bucăţi.

Intr-o tavă, pune hârtie de copt, aşază muşchiul de porc.

De jur împrejur, pune cartofii, ceapa tăiată în sferturi, felii de măr şi căţei de usturoi.

Presară cimbru şi ienibahar şi lasă la cuptor, la foc moderat, 35-45 de minute.

In loc de cartofi, poţi să pui napi sau cartofi-dulci.

Muschiulet de porc cu cartofi, mar si ceapa rosie

Muschiulet_de_porc_cu_cartofi_mar_si_ceapa_rosie

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. SUnt cam satula de porc, dar arata foarte bine 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.