Muschi de vita cu foie gras

Printeaza

O reteta de muschi de vita cu foie gras din: muschi, ficat de rata, portocala, miere, otet balsamic, amaretto disaronno, coniac, zahar brun, suc de lamaie si coaja de portocale.

Ingrediente:Muschi de vita cu foie gras

  • Muschi de vita 150 g
  • Ficat de rata 150 g
  • Portocala o buc. (400 g)
  • Miere 10 g
  • Otet balsamic 8 ml
  • Amaretto disaronno 8 ml
  • Coniac 8 ml
  • Zahar brun o lingurita
  • Suc de portocale 100 ml
  • Razatura de coaja de portocala

 

Mod de preparare:

Vita se trage in tigaie la foc mic, pregatindu-se medium rare. Se da deoparte. Ficatul de rata se prajeste putin la tigaie. Cand este aprope gata, i se adauga amaretto disaronno.

Sos:

Un plic de miere se caramelizeaza cu putin zahar brun. Se adauga suc de la lamaie si putin otet balsamic pana la reductie; se adauga putina razatura de coaja de portocala si 8 ml de coniac. Carnea de vita se taie in trei bucati rotunde. Se prepara in tigaie. Se asaza in farfurie etajat – bucatile de vita si foie gras. Se stropeste cu sos.

Cartofii Daphnoise:

Cartofii se feliaza rotund. Se amesteca cu laptele si cu cascavalul. Compozitia se pune in forma si se da la cuptor. Cand este gata, se asaza langa muschiul de vita.

Muschi de vita cu foie gras

Muschi de vita cu foie gras

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • muschi de vita cu foie gras

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.