Muschi de vita cu cuscus

Printeaza

Muschi de vita cu cuscus din: muschi de vita, sare, piper, salvie, vin rosu, miere, unt, ulei de masline, ardei capia, morcovi, dovlecei, cuscus si supa.

Ingrediente:

  •  800 g muschi de vita
  • sare
  • piper
  • salvie uscata si macinata
  • 100 ml vin rosu sec
  • o lingura miere
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 3 ardei capia
  • 3 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 300 g cuscus
  • un litru supa

 

Mod de preparare:

Se condimentează carnea cu sare, piper, salvie măcinată şi se unge cu unt, ulei de măsline si miere. Se acoperă cu vinul roşu şi se lasă la macerat.Separat, se spală cuşcuşul si se adaugă supa călduţă, apoi se fierbe. După ce s-a umflat, se sărează.

Morcovii, dovleceii şi ardeii se perpelesc în sucul propriu, se stropesc cu unt, apoi se fierb până se înmoaie uşor.Bucata de muşchi se pune în tavă, împreună cu sosul aromat şi se bagă în cuptor. Se serveşte cu legume şi cuşcuş.

Muschi de vita cu cuscus

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu-mi place cuscusul, dar muschiul de vita imi face cu ochiul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.