Muschi umplut cu piure si muraturi

Printeaza

Muschi umplut cu piure si muraturi din: muschiulet de porc, carnat afumat de porc, cartofi, lapte, unt, piper, usturoi, boia de ardei dulce, bulion, sare, verdeata.

Ingrediente:Muschi umplut cu piure si muraturi

  • 500 g muschiulet de porc
  • 300 g carnat afumat de porc
  • 600 g cartofi
  • 500 ml lapte
  • 25 g unt
  • piper
  • 50 g usturoi
  • un varf de cutit boia de ardei dulce
  • 25 ml bulion
  • sare
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Intinzi muşchiul pe o planşetă şi îl baţi bine. Il dai cu sare, piper şi ustu­roi pisat. Peste muşchiul astfel pregătit, pui cârnaţii şi rulezi.

Aşezi muşchiul într-o cratiţă unsă cu unttură. Torni apă şi pui cratiţa la cup­tor.

Când este rumenit, scoţi cratiţa afară din cuptor. Din cartofi şi lapte faci un piure. Serveşti muşchiul tăiat felii, cu garnitură de cartofi piure şi cu murături asortate. Lângă acest preparat merge un vin roşu sec.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.