Muschi cu sos bechamel

Printeaza

O reteta de muschi cu sos bechamel din: muschi de porc, sare, piper, vin alb, cimbru, ulei de masline, usturoi, unt, faina, nucsoara, lapte, morcovi si batoane crocante cu susan.

Ingrediente:

  • 800 g muschi de porc
  • sare
  • piper
  • 150 ml vin alb
  • cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi

pentru sosul bechamel:

  • 75 g unt
  • 2 linguri faina
  • un praf nucsoara
  • 300 ml lapte
  • 4-5 morcovi
  • batoane crocante cu susan

 

Mod de preparare:

Se curăţă usturoiul, se spală şi se macină împreună cu cimbrul. Se amestecă cu uleiul, vinul, sarea şi piperul şi se obţine un sos aromat. Se toarnă peste bucata de carne, se acoperă cu folie de aluminiu şi se bagă în cuptor.

Separat, se topeşte untul, se stinge cu făină şi cu laptele fierbinte şi se condimentează cu sare, piper şi nucşoară. După ce s-a făcut muşchiul de porc, se feliază şi se serveşte cu sosul bechamel, morcovi fierţi şi batoane crocante cu susan.

Muschi cu sos bechamel

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Adriana Valentina

    sosul ala bechamel face toata reteta, cred ca-ti dai seama, da 🙂

  2. Merge cu un muschid e vita in sosul asta 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.