Muşchi la cuptor cu garnitură de cartofi ducesa, coşuleţe din foitaj umplute cu ciuperci, fasole sotată şi sos Madera

Printeaza

Muşchi la cuptor cu garnitură de cartofi ducesa, coşuleţe din foitaj umplute cu ciuperci, fasole sotată şi sos Madera

Ingrediente:Muşchi la cuptor cu garnitură de cartofi ducesa, coşuleţe din foitaj umplute cu ciuperci, fasole sotată şi sos Madera

  • 1,400 kg muşchi de vacă
  • 50 g ulei
  • 60 g unt
  • sare
  • piper
  • 300 g ciuperci
  • 8 coşuleţe coapte din joitaj
  • 1/2 ceapă
  • 400 g fasole fidea
  • 300 g cartofi
  • 1 ou
  • nucşoară
  • 2 linguri de smantana
  • 1 legătură de mărar

 

Mod de preparare:

Muşchiul se frige cu sare şi piper la cuptor încins circa 30 minute. Se unge cu unt ia fiecare 5 minute pînă se rumeneşte.

Muşchiul tăiat felii se aşază pe un platou. Se garniseşte cu coşuleţe coapte din foitaj umplute cu ciuperci, cu cartofi ducesa şi cu fasole fidea sotată.

Ciupercile se taie bucăţele şi se sotează în unt cu ceapă tocată, puţină făină, sare şi piper, apoi se amestecă cu smantană şi mărar tocat.

Separat se serveşte la sosieră sos Madera cu vin roşu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.