Muşchi în bacon

Printeaza

Muşchi în bacon din: muschi de porc, bacon, untura, pere, morcovi, pastarnac, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Muschi_în_bacon

  • 1,5 kg muschi de porc
  • 6-8 felii de bacon
  • 2 linguri cu untura (unt) topita
  • 4 pere
  • 5 morcovi
  • 4 pastarnaci
  • 2 linguri cu cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă bucata de carne şi dă-o cu un praf de sare, piper şi o linguriţă cu cimbru, înfăşoară baconul în jurul bucăţii de muşchi şi unge deasupra cu o parte din grăsimea topită.

Aşază carnea într-o tavă şi pune de jur împrejurul ei legumele şi fructele tăiate toate la aproximativ aceeaşi lungime, presară restul de cimbru, un pic de piper proaspăt măcinat şi toarnă restul de grăsime.

Pune tava în cuptorul încins, la foc mai mare, pentru o jumătate de oră, apoi redu focul şi lasă alte 45 de minute sau până ce carnea s-a frăgezit, iar perele s-au caramelizat.

Scoate tava din cuptor, acoperă cu o folie şi lasă un sfert de oră înainte de a felia bucata de carne.

Muşchi în bacon

Muschi_în_bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.