Muschi de vitel pe pat de spanac

Printeaza

Muschi de vitel pe pat de spanac din: muschi de vitel, ou, unt, lamaie, spanac, sare.
Muschi de vitel pe pat de spanac

Ingrediente:

  • 100 g muşchi de viţel
  • 1 ou
  • 15 g unt
  • 1 linguriţă suc de lămâie
  • 300 g spanac
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o fierbi pe baie de aburi sau în apă cu foarte puţină sare. Cureţi spanacul, îl speli în mai multe ape reci şi-l fierbi în apă cu puţină sare.

Când e gata, îl scurgi şi-l tai mărunt. Pui la fiert o cană de apă într-o crăticioară şi când coteşte spargi oul şi îl fierbi câteva mi­nute. Aşezi apoi spana­cul tocat, camea şi oul pe un platou.Torni peste toate zeama de lă­mâie şi untul topit şi e gata.

Se serveste cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.