Muschi de vitel cu sos picant de ardei gras

Printeaza

O reteta de muschi de vitel cu sos picant de ardei gras din: ardei gras, usturoi, ulei de masline, bulion, supa, sare, piper, cimbru, otet balsamic si muschi file de vitel.

Ingrediente:Muschi de vitel cu sos picant de ardei gras

  • 2 ardei grasi
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura bulion
  • 250 ml supa
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 2 linguri otet balsamic
  • 600 g muschi file de vitel (de la mijloc)

 

Mod de preparare:

Se curata ardeii grasi de cotoare si seminte si pulpa se taie fasii. Se curata usturoiul; intr-o cratita mare se incinge 1 lingura de ulei si se calesc fasiile de ardei gras 5 minute. Se adauga usturoiul pisat si bulionul si se stinge cu supa.

Se sareaza, se pipereaza si se acopera cu un capac; se lasa sa se inabuse circa 5 minute. Apoi se condimenteaza cu cimbru si otet. Se unge o tigaie-grill cu restul de ulei.

Se sterge bucata de carne si se taie in 8 felii, care se prajesc in tigaie la foc iute 3-4 minute pe fiecare parte.

Se sareaza, se pipereaza si se servesc cu sos de ardei gras.

Muschi de vitel cu sos picant de ardei gras

Muschi de vitel cu sos picant de ardei gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.