Muschi de vita umplut cu legume si ciuperci murate

Printeaza

Muschi de vita umplut cu legume si ciuperci murate din: muschi de vita, ciuperci, broccoli, ardei, ceapa, portocale, telina, lamaie, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Muschi de vita umplut cu legume si ciuperci murate

  • un kilogram de muşchi de vită
  • un borcan de ciuperci murate
  • 300 g broccoli
  • doi ardei capia
  • o ceapă
  • 3 portocale
  • o jumătate de ţelină
  • o lămâie
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea-soarelui

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă de foi, se taie peştişori şi se pune într-un cas­tron. Broccoli se fierb, se scurg de apă şi se taie în bucăţele mici. Ardeii capia se curăţă de seminţe, se spală şi se taie în cubuleţe. Intr-o cratiţă se încinge ulei, se adaugă legumele tocate şi se călesc până când devin moi.

Se pun într-o strecurătoare, se lasă zece minute, apoi se amestecă bine cu ciupercile murate, sarea şi piperul. Muşchiul de vită se spală, se şterge şi se crestează la mijloc, încât să rezulte un fel de buzunar. Se condimentează, se umple cu amestecul de legume şi se prinde cu scobitori, ca să nu iasă compoziţia.

Se aşază într-o tavă, se toarnă deasupra ulei şi se adaugă feliile de la două portocale. Se toarnă o cană de apă şi se intro­duce în cuptor. Se coace la foc mediu timp de o oră, se scoate şi se lasă să se răcească puţin, apoi se serveşte. Se serveşte cu o salată din ţelină rasă, amestecată cu suc de portocală, sare şi piper.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.