Muschi de vita si bacon la gratar

Printeaza

Muschi de vita si bacon la gratar din: muschi de vita, bacon, ulei, rosii, cimbru verde, tarhon, unt, sare, piper.

Ingrediente:Muschi_de_vita_si_bacon_la_gratar

  • 700 g muschi de vita
  • 8 felii subtiri de bacon sau slanina
  • 50 ml ulei
  • 600 g rosii
  • 4 fire cimbru verde
  • 4 fire tarhon
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taiati muschiul de vita in 4 bucati egale, spalati-le, scurgeti-le de apa si stergeti-le cu un servet de bucatarie. Puneti pe fiecare bucata de bacon cate un fir de cimbru si unul de tarhon. Rulati fiecare bucata de muschi in cate 2 felii de bacon sai slanina.

Legati rulourile cu ata alimentara si ungeti-le cu ulei. Puneti bucatile de muschi astfel pregatite pe gratarul incins si frigeti-le cate 3-4 minute pe fiecare parte. Cand carnea este patrunsa si frumos rumenita, scoateti-o pe un platou cald si puneti pe fiecare bucata cate un cubulet de unt si rpesarati cu sare si piper proaspat macinat.

Ungeti rosiile cu ulei si puneti-le si pe acestea pe gratar. Frigeti-le 6-7 minute intorcandu-le pe toate partile, apoi scoateti-le pe un platou si presarati-le cu sare si piper. Serviti cate o bucata de muschi de vita la o portie cu garnitura de legume coapte.

Muschi de vita si bacon la gratar

Muschi_de_vita_si_bacon_la_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.